Grupe dans recreativ

Baby ballet 

copii de la 3 ani si jumatate la 4 ani

Este structurat in asa fel incat ii ajuta pe copii la dezvoltarea fizica, coordonarea, orientarea in spatiu, dezvoltarea senzoriala, creativitatea si autoexprimarea , sa lucreze individual, cu un partener, sau ca un grup. Punctul forte al sistemului este ca invatarea este realizata prin dans, in mod agreabil si distractiv.

Puisori 

copii de la 4 la 5 ani

Creat special pentru copiii de 4 -5 ani, cu o programa care contine exercitii adecvate varstei, create special ca prin denumiri facile si muzica specifica sa ajute copii sa-si formeze educatia muzicala, insusirea spatiului si disciplina atat de necesare pentru o dezvoltare armonioasa si o tinuta eleganta.

Bobocei

copii de la 5 la 6 ani

Se continua pe aceeasi linie de exercitii pentru intarirea musculaturii adaugandu-se exercitii pentru lungirea tendoanelor, totul, bineanteles, adaptat varstei si capacitatii de concentrare.

Grupa mica 

copii intre 6 si 7 ani

Copiii cresc, deci si exercitiile se complica, imbinand exercitiile la sol cu exercitii continand sarituri, ridicari pe demi-pointe, mici piruete si exercitii in pereche.

Grupa mare si mare pregatitoare

copii intre 7 si 9 ani

Programei cursului precedent i se adauga exercitii care pregatesc corpul si musculatura pentru studiul dansului clasic, invatandu-se notiuni de baza ale exercitiilor la bara, cu notiuni de en dehors si cu exercitii suplimentare pentru dezvoltarea creativitatii.

 

Anii 1, 2, 3…….
Incepand cu varsta de 9 ani copiii incep studiul dansului clasic dupa programa rusa (Vaganova style) cu exercitii la bara, mijloc, sarituri si poante*. *Exercitiile in poante incep de la 11 ani, conform cu toate standardele europene, dat fiind ca pentru studiul poantelor atat muschii, cat si coloana vertebrala trebuie sa fie intariti prin exercitii pregatitoare.

Dans modern si contemporan

Curs  creat pentru copiii care doresc miscari mai dinamice, fara rigorile dansului clasic, care dau posibilitatea copilului sa se exprime liber. In programa se imbina miscari pentru dezvoltarea elasticitatii si musculaturii cu pasi de jazz, street dance, hip-hop, etc

Coordonatori program recreativ
Delia Hantiu Coordonator Sediu Pipera
 • Poza_Delia_HantiuAbsolventa a Liceului de Coregrafie ,,George Enescu »- promotia 1978.
 • Imediat dupa terminarea scolii, pleaca la Constanta, impreuna cu Maestrul Oleg Danovschi si devine membru fondator al Teatrului de balet ,,Oleg Danovschi ». Prim-balerina de la inceputuri, de-a lungul carierei are un repertoriu bogat , cu titluri impresionante : Carmen; Mandarinul miraculos; Lacul lebedelor ( Odette-Odille ); Spargatorul de nuci ( Zana Dulciurilor, Dans arab ); Frumoasa din padurea adormita ( Carabosse ); Giselle ( Myrtha ); Shehrazada (Zobeida ); Spartacus ( Aegina ); Abraxas (Mephistophella); Cenusareasa ( Zana); Salomeea; Les Sylphides ; etc.
 • Efectueaza turnee in toata lumea si traieste experiente de neuitat: Siria, Italia, Germania, SUA, Olanda, Belgia, Austria, Luxemburg, Elvetia, Turcia, Bulgaria, Taiwan, China, etc.
 • In afara de cel care a ,,crescut-o, format-o si creat-o” (Oleg Danovschi) a mai colaborat cu renumiti maestri si coregrafi: Harald Wandke, Dietmar Seyffert, Galina Safronova, Inge-Berg Peters, Utte Mittreuter, Constantin Russu, Ioan Tugearu, Miriam Raducanu, Calin Hantiu, Adina Cezar, etc.
 • Din septembrie 2009, incepe colaborarea cu Scoala de balet ,,La Sylphide”
Profesori
Lorelei Bari (Dans clasic si repertoriu)
 • LoreleiDoamna Lorelei Bari este un dansator si pedagog a carei experienta indelungata s-a fructificat prin rezultate remarcabile.
 • S-a format timp de noua ani in cadrul Liceului de Coregrafie din Bucuresti, Romania, unde a studiat discipline precum dans clasic, pas de deux, dans de caracter, dans romanesc, dans modern, istoria baletului, pian, arta actorului. La terminarea scolii si-a continuat dezvoltarea si perfectionarea profesionala pe scena Operei Nationale din Bucuresti si alte teatre din tara si strainatate.
 • De la inceputul carierei si-a descoperit inclinatia si aptitudinile pentru pedagogie pe care le-a cultivat printr-o activitate sustinuta atat in cadrul companiilor de balet in care a lucrat cat si in scolile unde a sustinut cursuri de balet. Atunci cand a intemeiat propria sa scoala de balet a conceput un program si o metoda proprie de predare prin care a urmarit formarea unor dansatori cu pregatire profesionala multipla si bine consolidata.
 • Metoda sa, care are la baza metoda Vaganova, este adaptata specificului fiecarei varste si particularitatilor individuale ale copiilor pe care ii formeaza. Abilitatile sale de comunicare, de adaptare la nivelul mental si afectiv al elevilor sai, precum si capacitatea de a stimula interesul lor pentru dans au fost principalele cai prin care a atins rezultatele scontate : recunoasterea pe plan national si international, premii obtinute la concursuri de prestigiu, precum YAGP; Tanzolymp-Berlin; Valentina Kozlova International Ballet Competition, New York; Concours Odyssee France Lyon; Young Stars Ballet Competition, Cluj-Napoca, Romania; Livorno in Danza; World Ballet Competition Open, Sibiu, Romania; Dance World Cup, Brighton si Portugalia; Dance Star, Croatia.
 • Buna pregatire a elevilor sai le-a oferit oportunitatea de a obtine burse integrale de studiu la Kozlova Ballet Academy, New York, Academia de Balet a Operei de Stat din Viena, sau de a castiga burse la stagiile organizate de Joffrey Ballet School, USA, Staatliche Balletschule Berlin, Russian Ballet College, Summer School Sorrento Campus sau National Conservatory Dance School Lisbon, Portugalia. Mai mult decat atat, cativa elevi au fost acceptati sa-si desavarseasca studiile in scoli de cel mai inalt nivel profesional: Bolshoi Academy, Moscova, Staatliche Balletschule, Berlin, Ecole Nationale Superieure de Danse de Marseille, Zurich Ballet Academy.
 • Consecventa cu care si-a urmarit telurile pedagogice si artistice a fost stimulata mereu de un spirit creativ si de o capacitate analitica si critica care i-au dat posibilitatea perfectionarii continue a metodelor sale de lucru.
Raluca Ciocoiu (Profesor dans clasic)
 • Nascuta pe 14 iunie 1979 la BucurestiRALUCA_CIOCOIU
 • In 1997 a absolvit Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” din Bucuresti, la clasa doamnei profesoare Anca Tudor
 • Din 1998 este angajata Operei Romane din Bucuresti unde activeaza si in present, dansand in baletele “Bayadera”, “Romeo si Julieta”, “Casanova”, “Paquita”, “Spargatorul de nuci”, etc.
 • In 2008 isi ia licenta in corecrafie la Universitatea de stiinte si arte Gh. Cristea – sectia coregrafie
 • A efectuat turnee in Olanda, Italia, Germania, America,etc
Mihaela Iosif (Dans modern si contemporan)
 • mihaela iosifIn perioada 1998 - 2000 urmeaza cursuri ale UNATC "I.L. Caragiale" Bucuresti, sectia Coregrafie si danseaza in productiile "Anotimpuri", "Miss Prophana" si "Schite pentru o serbare de iarna" ale Companiei Orion Balet - coregraf si director artistic Serghiu Anghel dar si in filme: „Apa plata”, „Copii de export”- festivalul „CineMaIubit” UNATC
 • In perioada 1999 - 2008 isi desfasoara activitatea ca balerina, instructor de dans sau coregraf in productii de teatru, show-uri tv sau trupe de dans
 • In perioada 1998 - 2013 acorda, totodata, o importanta deosebita pregatirii superioare de specialitate dar si pedagogice, fiind licentiata in drept, master in stiinte penale/ criminalistica si absoventa a modulului psihopedagogic
 • Cunoastere la nivel experimentat a limbilor engleza si franceza si la nivel independent a limbii italiene
 • Din 2013 este profesor de dans modern si clasic al Studioului La Sylphide