Summer school 2015

summer intensive 2015

Summer intensive 2015 La Sylphide – guest teacher Cristina Hamel

Cursurile de vara La Sylphide Ballet School sunt create pentru acei copii care isi doresc sa se perfectioneze in arta dansului si sa studieze in timpul verii cu aceeasi intensitate ca si in timpul anului scolar. Se adreseaza copiilor cu varste intre 9 si 16 ani cu minim un an de studiu al baletului clasic.

Copiii sunt impartiti pe grupe de varsta, in asa fel incat fiecare dintre ei sa beneficieze la maximum de program ape care o studiaza.

Programul de vara La Sylphide ofera cursuri de dans clasic, poante, repertoriu, dans contemporan, dans de caracter sub indrumarea profesorilor nostri care au un inalt grad de pregatire profesionala, dedicatie si creativitate.

In plus, pentru fiecare an scolar avem alti profesori – invitati de peste hotare (master guest teachers) recunoscuti pe plan international care pregatesc copiii pentru concursuri si auditii international.

La Sylphide Summer School se desfasoara in fiecare an in luna iulie, iar la sfarsitul fiecarui curs se acorda o diploma fiecarui participant.