Workshop 2015 Nina Ananiashvili

Nina-AnaniashviliWORKSHOP NINA ANANIASHVILI – LA SYLPHIDE BALLET SCHOOL

La Sylphide Ballet School a organizat, în data de 21 decembrie 2015, la Sala Studio a Operei Naţionale Bucureşti, workshopul de balet ce a avut-o ca invitată pe celebra stea a baletului, doamna Nina Ananiashvili, una dintre primele 12 balerine ale lumii din toate timpurile.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Operei Naționale București și a directorului artistic al Companiei de balet a Operei Naționale București (ONB), domnul Johan Kobborg, carora le multumim!

De asemenea, multumim pentru sprijinul acordat de Hotelul Minerva Bucuresti.

Nivelul 1 (11 – 13 ani)

10,00 – 11,30 Studii (bara, mijloc, sarituri)
11,45 – 13,15 Tehnica de piruete si poante

Nivelul 2 (14 – 17 ani)

16,00 – 17,30 Studii (bara, mijloc, sarituri)
17,45 - 19,15 Tehnica de piruete si poante

Reguli de PARTICIPARE

1. Pentru a asigura buna desfăşurare a cursurilor, elevii sunt rugati sa se prezinte la intrarea din spate a Operei Nationale cu jumatate de ora inaintea inceperii workshopului. Punctualitatea este obligatorie, se intra numai pe baza listelor furnizate Operei Nationale din timp.

2. Nu este permisa intrarea in Sala Studio cu mancare sau bautura.

3. Intreg evenimentul va fi filmat si fotografiat. Cei ce doresc dvd ul/stikul cu poze si film il vor putea comanda ulterior pe adresa de mail lorelei.bari@baletcopii.com. Pretul va fi de 50 lei/dvd (stik)/curs. Pozele personale sunt permise doar la sfarsitul cursului si cu aprobarea doamnei Nina Ananiashvili.

4. Toti cursantii vor primi diplome de participare la workshop

5. Participarea la workshop se face pe propria raspundere